Hirdetés

Hogyan randizzunk anime csajokkal?

|

Ezen a hétvégén minden anime, manga, sci-fi, fantasy rajongó fergeteges szórakozásra számíthat, hiszen megint lesz MondoCon a Hungexpo egész területén, de most még Keisho Ohno koncert, és csajozási lehetőség is emeli az élményfaktort. Király lesz!

Hirdetés

Idén ősszel sem maradnak MondoCon nélkül a rajongók. Nem lesz hiány szemet gyönyörködtető cosplayekben, lélegzetelállító gamer összecsapásokban, puskalábú táncosokban, és a többi megszokott programban sem, de újdonságok is várhatóak.

Október 13 és 14-én ismét ellepik a Hungexpót az anime, manga, sci-fi, fantasy rajongók és gamerek. A már ismert és közkedvelt programok mellett, mint a cosplay- és egyéb versenyek, vetítések és vásárok, most számos új programmal is találkozhatnak a látogatók. Ráadásul az idei rendezvény ismét egy japán előadó koncertjének ad helyet: vasárnap a MondoCon nagyszínpadán, a hagyományos japán dallamokat modern hangzással, hihetetlenül látványos és lendületes előadásmóddal ötvöző Keisho Ohno lép fel. Ezen az eseményen kerül először megrendezésre a Randi.Con elnevezésű program is, melynek keretében villámrandik formájában ismerkedhetnek meg egymással a párkereső animerajongók. A közös érdeklődési kör adott, a többi már csak rajtatok áll!

 

Helyszín: Budapest, Hungexpo
Dátum: 2012. október 13-14. (szombat-vasárnap)
Nyitva tartás: 10:00-tól 21:00-ig

A napi jegy ára 2500 Ft, amelyből a 1000 Ft levásárolható az arra kijelölt pultoknál.
A kétnapos, kedvezményes jegy ára a boltokban és előrendelve 3800 Ft, amiből naponta 1000-1000 Ft levásárolható.
6 éves kor alatt a rendezvény ingyen látogatható, nagykorú felügyelete mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)