Hirdetés

HoldfényCon GameStarral, játékokkal és versenyekkel

|

Augusztus 27. és 28. között a Millenáris ad otthont a HoldfényCon rendezvénynek, ami két napra Budapestre varázsolja a San Diego ComicCon élményét.

Hirdetés

A képregények, az anime, a sci-fi és a fantasy hazai rajongói a videojátékosokkal egyetemben a hétvégén együtt hódolhatnak kedvenc időtöltésüknek a budapesti Millenárison, ahol számos program vár rájuk. Beöltözhetnek kedvenc karakterüknek, s indulhatnak a cosplay versenyen, de akár dalra is fakadhatnak, ha a karaoke jobban megy nekik. Aki ritmusra szeret mozogni, annak a táncpadnál a helye, míg az élénk fantáziával megáldott látogatók rajz-, vagy novellaíró versenyre jelentkezhetnek. Helyesen teszik, ha magukkal viszik kártyapaklijukat (World of Warcraft, Yu-Gi-Oh!, Magic) ugyanis lehetőségül nyílik másokkal összemérni erejüket a versenyek során.



Számos játékkonzolt állítanak ki a szervezők, hogy ne unatkozzon, aki épp az MKSZ rendezésében futó képregény csatára, a Magyar Star Trek Baráti Társaság előadásaira és filmvetítéseire, figura-kiállításra, vagy a Star Wars 501-es Légió Magyarországi Helyőrsége produkciójára vár.
A folyamatosan bővülő programok miatt, érdemes rendszeresen látogatni a rendezvény honlapját (www.holdfenycon.hu).
A GameStar színeiben Judit, Sophiaso, Mayer, EndreMan, Nightwolf, RG, (és talán jómagam) alkotta különítménnyel standunknál találkozhattok, ahol az augusztusi GameStar mellett a régebbi lapszámokat is megvásárolhatjátok. Gyertek el, pacsizzatok, beszélgessetek velünk, és lapozgassátok a kihelyezett GS példányokat. 



Közvetlenül mellettünk, a Konzolok Szervize - Game Studio standjánál a felső szinten a konzolok birodalmában rengeteg gépen próbálhatjátok ki a nemrég bejelentett játékokat. Többek között táncolhattok (Dance Central, Child of Eden) az Xbox 360 forradalmi mozgásérzékelős kütyüjével, a Kinect-el is. Tőle néhány lépésre a Guitar Hero várja, hogy a húrok közé csapjatok, a napi adrenalin löketről pedig a Blur futamai gondoskodnak, amelyek során válogatott fegyverekkel és egyéb piszkos módszerekkel takaríthatjátok el riválisaitokat az útból.
Sőt több játékban is próbára tehetitek tudásotokat a versenyeken amelyeket a Gamestar - Konzolok Szervize - Game Studio álmodott meg, és értékes ajándékokat nyerhettek, többek között GameStar ajándékcsomagot magazinokkal, játékokat, és még sok-sok kiváló dolgot. Yeahh!



Helyszín:
Millenáris - B épület, Kis Rókus u. 16-20.
Dátum: 2011, Augusztus 27-28.
Nyitva tartás: szombat 10:00-tól 22:00-ig, vasárnap 10:00-tól 20:00-ig
Belépők ára:
Egynapos: 1800 Ft
Kétnapos: 3000 Ft
- A belépő árának a fele levásárolható a Holdfényteam standján!
- Minden belépő mellé egy Galaktika Magazin is jár!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)