Hirdetés

Holdvilágos jó éjszakát 2011.06.24-én, pénteken!

|

Ez a nap is szépen eltelt, a levegő is lehűlt egy kicsit, és volt sok érdekes hír.

Hirdetés

Annak, aki ma még esetleg nem szavazott: ITT LEHET SZAVAZNI! Itt az Instrumental kategóriában kéne szavaznotok rá, a művészneve George Dragon . A szavazatot, azaz a nevét (George Dragon)  a Vote area mezőbe kell írni, és a Vote gombot kell megnyomni. A szavazás egy ingyenes és egyszerű regisztrációhoz kötött.

Mai dobogósaink az ingyenes Team Fortress 2, a szintén ingyenes ArmA 2, és a Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 lettek.

Gyu ismét elnézést kér a ma is elmaradó kívánságműsorért, de a Múzeumok Éjszakája részese lesz, méghozzá előadóként, és roppant büszkék vagyunk rá ezért! Úgyhogy ma megint velem kell beérnetek, de ne csüggedjetek, lesz ez még így sem. Az első körben egy kis hazait kaptok, de nem nagymagyarkodási jelleggel, csupán azért, mert vannak ilyen nóták is, és nem csak klórostomi, meg a többi percember.


Most pedig irány a nemzetközi zeneipar, yeahhh!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)