Hirdetés

Holnap debütál a Call of Duty 7

|

Holnap érdemes lesz fél szemünkkel folyamatosan figyelni a nagyobb gamer oldalakat

Hirdetés

Mint például amilyen a GameStar Online. Mert Geoff Keighley a GameTrailers riportere nemrég bejelentette, hogy holnap náluk fog debütálni a Treyarch által fejlesztett Call of Duty 7.

A pénteki Call of Duty 7 trailer persze azonnal elérhető lesz nálunk is, emiatt nem kell izgulni. Csak zárójelben említem meg, hogy sokkal jobb ilyen híreket kapi az Activision berkeiből, mint újabb IW-s felmondásokról, pereskedésről és hasonlókról (a 3D Realms vezér George Broussard tudomása szerint egyébként újabb négy fő távozott, de ez most nem ide tartozik). Holnap tehát több ködös részletre is fény derül, úgy mint a vietnami helyszín, vagy épp a Black Ops alcím. Arra azért még nem számítunk, hogy a nemrég nálunk is taglalt multiplayer találgatásokra megerősítést avagy cáfolatot kapunk. De hátha meglepnek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)