Hirdetés

Holnap felkötik a Red Dead Redemption csalókat

|

Skalpolni készül holnap a Rockstar saját vadnyugatán, a Red Dead Redemption világában

Hirdetés

E-mailben, a sajtón keresztül figyelmeztet mindenkit a Rockstar hogy augusztus 24-én, vagyis holnap lesújt minden olyan játékosra, akik meg nem engedett módszerekkel jutnak előnyhöz a RDR multijában, mások kárára.

„Wanted" plakátok begyűjtve, Coltok betárazva - sokan fognak holnap elesni (inkább kiesni) a Red Dead Redemption multijából, amiért tört játékmentést tartanak a konzoljaikon. Íme a hivatalos közlemény, és egyben utolsó felszólítás: „Keddtől, augusztus 24-től kezdődően gyorsan és mindörökké kitiltjuk azokat a Gamertageket és PSN azonosítólat a Red Dead Redemption multijából, amelyeknél tört mentéseket találtunk. Mert a csalás nyílt megsértése szabályzatunknak, így azt a saját megítélésük szerint fogjuk büntetni." Ez tehát a második és egyben utolsó figyelmeztetés. Az első részleteit, és a közelgő Red Dead Redemption update részleteit korábbi hírünkben olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)