Hirdetés

Holnap PlayStation Network karbantartás Európában

|

Csütörtök délután nem lehet majd elérni a Sony online szolgáltatását.

Hirdetés

Helyi idő szerint délután öt és tíz óra között nem lehet majd online játszani, például az Európában a mai napon megjelenő Uncharted 3: Drake's Deceptionnel sem.

Elképzelhető, hogy néhány szolgáltatás a karbantartás befejezése után sem lesz elérhető. Az online játék mellett a PlayStation Store, a felhasználói fiókok beállításai, és a Sony Entertainment Network PS Sign In része is inaktívvá válik egy időre. A leállás kezdeténél minden játékost kikapcsolnak. Nem tudni, mi áll a háttérben, de valószínűleg a biztonsági rendszeren csiszolgatnak, ahogy azt a nevezetes hackertámadás óta egyre sűrűbben teszik. Az Uncharted 3-at egyébként a PS3 multiplayer játék iránymutatójaként emlegetik, úgyhogy többek között ezért is rossz az időzítés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)