Hirdetés

[Véget ért] GS Live 3. évad 6. rész - extra hosszú kérdezz-felelek szekcióval!

|

Ismét itt a csütörtök, ez pedig csak egyet jelenthet: új, friss és ropogós GS Live adás!

Hirdetés

Múlt héten a kérdezz-felelek rész kimaradt, most viszont bepótoljuk a hiányosságot, sőt, extra hosszú blokkra számíthattok! Az adást 17 órától itt éritek el: https://www.gsplus.hu/live

A műsor a szokott helyen tekinthető meg.

Ismét remek tartalommal töltjük fel a műsort, ami már-már félelmetes lesz, ugyanis e heti videótesztünk alanya nem más, mint a F.E.A.R.3! Alma, Point Man és Paxton Fettel horrorisztikus kalandokba bonyolódnak, mi pedig addig követjük őket, amíg bírjuk. Disorder kolléga bemutatja a HTC táblagépét, a Flyer-t. Ezeken felül pedig az emlegetett kérdés-válasz rész, extra hosszú időtartamban, úgyhogy jöhet a sok-sok kérdés! Annyit kérünk, hogy a komment elé írjátok ki, hogy "Kérdés", ha olyasmit írtok, amire szeretnétek választ kapni, és miért ne szeretnétek.

Ismétlésképp pedig a múlt heti rész, a 3. évad 5. adás:

Szóval tessék kérdezni, hogy válaszolhassunk, hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)