Hirdetés

Holnaptól korlátok nélkül játszhatjuk együtt a No Man's Sky-t

|

A játék bekerül az Xbox Game Pass kínálatába, és ezzel együtt ledőlnek a platformok közti falak.

Hirdetés

Újabb komoly mérföldkőhöz ér a No Man's Sky, amit most már tényleg érdemes kipróbálni a felfedezés és az űrbeli kalandozás iránt fogékonyaknak, főleg ha a kezdés csalódást okozott számukra. Mivel az Xbox Game Pass Ultimate az első hónapra még mindig csak 300 Ft, ennél jobb lehetőség nem is kell - kivéve persze PS4-en, ahova a Microsoft sajnos nem terjesztette még ki szolgáltatását.

Hirdetés

Holnaptól minden Windows 10-et vagy Xbox One-t használó Game Pass előfizető elmerülhet a játékban, és ezzel együtt elérhetővé válik a teljes cross-play, így a PC-s (Steam, Microsoft Store, GOG, meg ami netán ezeken felül akad), PlayStation 4-es és Xbox One-os játékos együtt játszhat. A csapat fél évet dolgozott a funkció beépítésén, a teljes hálózati back-endet újra kellett írni, de belefért minden egyéb mellett. A Hello Games eseménydús nyarat ígér; simán elképzelhető, hogy jön egy újabb nagy, ingyenes kiegészítő, és megint pörögnek majd a számok a fejünk mellett, miközben próbáljuk kitalálni, hogyan éri meg ez anyagilag egy négy éve futó, mikrotranzakciók nélküli játéknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)