Hirdetés

Holnaptól tötlhető a 3DMark 06!!

|

Nem csak a tuningmániások ismerik jól a Futuremark csapatot, akiknek már jó ideje minden évben újabb tesztprogramokat köszönhetünk. A videokártyák megizzasztója, a 3DMark idei kiadása még a héten megérkezik. A premier a GameSpoton lesz január 18-án, szerdán. A 3DMark 06 a tavalyi kiadással ellentétben már többprocesszoros rendszerekkel is megbirkózik, a mesterséges intelligencia és a fizikai számítások által igényelt teljesítményt is sokkal reálisabban mutatja a program, s emellett már a PixelShader Model 3.0 sem marad kihasználatlan. További információ található itt, ahol már regisztrálni is lehet, hogy biztosan megkaphassuk időben a cuccot, ne kelljen a túlterhelt szerverekkel szenvedni. Egyébként KeldorFireman rátalált a készítők honlapján egy ízelítő animációra, melyet a főoldalon megjelenő nagy kép bal alsó sarkába kattintva indíthattok el.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)