Hirdetés

Home office-ra vagy kényszerítve? Segítünk, hogy gond nélkül tudj otthonról dolgozni!

|

Ha te sem mehetsz be az irodába, és otthonról kell ellátnod a feladataidat, egy legális Windows 10 és Office csomag az alap.

Hirdetés

Világszerte lépnek életbe olyan rendelkezések, amelyek célja megállítani a COVID-19 koronavírus terjedését. Bár Kínában már javulni látszik a helyzet, Európában még messze nincs vége. A napokban Magyarországon is bezárták az iskolákat, valamint több munkahely döntött úgy, hogy otthoni munkavégzésre kéri, kötelezi dolgozóit.

Hirdetés

A home office-nak megvannak az előnyei és a hátrányai, de a legtöbb feladat megoldható, ha a legfrissebb operációs rendszert és irodai szoftvereket használjuk (meg persze ha kényelmesen berendezkedünk, megfelelő munkakörnyezetet alakítunk ki). A Keysworlds tudja, hogy vészterhes időkben minden forint számít, ezért kiemelten kedvező áron kínálja a Windows 10-et és az Office-t.

A legjobb irodai szoftverek: Microsoft Office 2019 és Office 2016

Az Emkeys50 kuponkóddal további 50%-os kedvezmény érhető el az alábbi szoftverek esetében (március végéig):

Kedvezménnyel kapható az Office 2016 Pro Plus is, mely a legtöbbek számára ismerős lehet. Az Em16keys40 kuponkód beváltása 40%-os kedvezményt garantál:

A legjobb operációs rendszer legfrissebb változata: Windows 10

A Windows 10 különböző változataira egységesen 38%-os kedvezmény vonatkozik, melyek így az alábbi áron szerezhetők meg az Emkeys38 kuponkód beváltásával (ez visszavonásig érvényes).

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)