Hirdetés

Homefront bejelentés

|

A THQ örömmel tudatja a világgal, hogy legújabb játékukban, az USA leigázásra kerül.

Hirdetés

Hasonlót már láttunk, de azért örülünk a THQ legújabb játékának. A Homefront névre hallgató FPS a távoli jövőben jelenik majd meg Xbox 360, és PlayStation 3 konzolokra, valamint PC-re. A fejlesztést a Frontlines: Fuel of War készítője, a Kaos Studios végzi.

A Freedom Fighters, vagy a Turning Point szotrijához hasonó elgondolás, nem is hangzik rosszul. A gazdasági válság teljesen tönkreteszi az USA-t, és a kihagyhatatlan alkalmat nem szalasztja el a komcsi blokk. Észak Korea érkezik ezerrel, és megszállja az országot. Természetesen az amcsikat nem egyszerű legyőzni, és bár a hadsereg szétzilálódik, az egyszerű népek kezükbe veszik a sorsukat. Megalakul az American Civil Resistance, melynek célja - meglepő módon - a ferdeszemű népség hazatessékelése. A játékból egy fia kép, vagy videó nem érkezett, csak egy ígéret, hogy az E3-on majd megtudunk mindent. Várjuk epedezve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)