Hirdetés

Homefront - DLC-k és biztos folytatás

|

A közeljövő nagy amerikai honvédő háborúját feldolgozó, jövőre esedékes FPS-nek a THQ szerint más most biztos a folytatása

Hirdetés

2027-ben az évtizedes energia- és gazdasági válság alatt az összeomló kapitalizmus maga alá temeti az Egyesült Államokat. A nyugat bukását kihasználva Észak-Korea mindent elsöprő inváziót indít az USA ellen, ám a szétesett állam nem tudja magát katonailag megvédeni. Ekkor lép színre az American Civilian Resistance.


A történet bármelyik hidegháború alatt íródott regény alapja lehetne, de mivel a Szovjetunió mára látszólag megszűnt, így az késztők kénytelenek voltak egy másik kommunista veszélyforrást keresni. Kuba nem elég kemény, Kínával úgy sem bírnának, meg hát tartoznak is neki sok-sok pénzzel, így hát maradt Észak-Korea. Az idegen megszállókkal hadsereg híján maga, az egyébként jól felfegyverzett lakosság száll harcba az American Civilian Resistance mozgalomba tömörülve. A sablonos, hasonló formában már többször látott történet ellenére az első Homefront trailer a gerillaharc összes jóságával kecsegtet, és minden esély megvan rá, hogy legalább egy remek multis FPS kerekedjék ki belőle.


Furcsa a Homefront folytatásáról mesélni, mikor az első rész még hivatalosan megerősített megjelenési dátumot sem kapott, s csak pletykaszintek említettek egy 2010. áprilisi időpontot. A THQ vezérigazgató helyettese viszont biztos a dolgában. Egy közelmúltban tartott konferencián kijelentette, hogy külön egyjátékos és multiplayer DLC-ket is szándékukban áll a Homefront mellé készíteni, amikkel egyúttal a Homefront 2 eseményeit vezetnék föl. Hmm... Mégis jönnek a Kínaiak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)