Hirdetés

Ingyenes a Homefront, töltsétek, míg lehet!

|

Megint a Humble Bundle ajándékoz, közel 48 órán át ingyen szerezhetjük meg a Kaos Studios játékát.

Hirdetés

Reméljük, a Humble Bundle megtartja jó szokását, és karácsonyig ad még pár játékot. Az elmúlt hetekben a Brütal Legend és a The Bureau: XCOM Declassified is behúzható volt, mindkettőt megéri legalább egyszer végigjátszani - ahogy a Homefrontot is.

Hirdetés

A jelenleg a Deep Silver gondozásában lévő franchise első része nem volt katasztrofális, de kiugróan jó sem. A játék a közeljövőben játszódik, 2027-ben, mikor már a Nagy Koreai Köztársaság nukleáris fegyverekkel elfoglalta az Egyesült Államokat. Az ország szörnyű állapotban van, de ellenállók maréknyi csoportja hajlandó felvenni a harcot. A kampány mellett egy többjátékos módot is találunk.

A letöltéshez látogassatok el ide, regisztráljatok vagy jelentkezzetek be, rakjátok a játékot a kosárba, fejezzétek be a vásárlást (nulla forintot kell fizetni, természetesen), majd várjátok a Steam-kulcsot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)