Hirdetés

HomepPlanet kiegészítő

|

Bizonyos források látszanak alátámasztani, hogy a HomePlanet című űrszimulátornak bizony készülget egy kiegészítőlemeze. Érdekes, hogy már eléggé előrehaladott állapotban van a termék, olyannyira, hogy jelenleg a felmerülő bogárkákat próbálják eltaposni a játék kódhalmazának kellős közepéből, s ezt utána szépen ki is takarítják onnan. Magyarán tesztelnek és optimalizálnak :) Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi textúrákra, hangokra, zenékre, ami profi színészek és zeneszerzők felkérésében is megmutatkozik. No meg itt van a multiplayer lehetőség is, ami igencsak ütni fog a fejlesztők szerint. Szinte teljesen kész van a cucc, szinte mindent tudunk róla - egy valamit kivéve: a címét. Dehát maradjon már valami meglepetés is! :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)