Hirdetés

Homeworld: Deserts Of Kharak - kicsit sovány lett ez a DLC

|

Nemsokára letölthető tartalommal bővül a Homeworld: Deserts Of Kharak, kérdés, hogy ez elég-e nektek.

Hirdetés

Az űrcsaták robbanásaitól távol a sivatag kietlen dűnéi között vehettük fel a harcot a legújabb Homeworld játékban, ami egy átlagos hosszúságú kampányon és a szokásos többjátékos módon, és a gép ellen való összecsapáson kívül nem sok mást tartogatott. Az új DLC viszont hoz egypár új egységet.

De ennél többet nem is nyújt a Soban Fleet Pack. Se új küldetéseket, se új térképeket nem kapunk, mindössze egy új frakciót, a Kiith Soban-t.

A csomag tartalmaz egy új önjáró főbázist, és mindenféle új egységet, amik a frakcióhoz tartoznak. Ezeket mind a többjátékos mind az egyjátékos módban bevethetjük, miután kicsengettük érte a 7 dollárt.

Március 22-én fog megjelenni a Soban Fleet Pack, titeket lázba hozott az új frakció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)