Hirdetés

Hónapokat késik a The Forest folytatása

|

A Sons of the Forest csapata nagyon szeretne egy teljes, kész játékot letenni az asztalra, de ehhez több időre lesz szükségük.

Hirdetés

A The Forest fejlesztéséért felelős Endnight Games egy szomorú hírt hozott a túlélős sandbox rajongóinak: csúszni fog a Sons of the Forest, ráadásul nem is keveset.

Eddig 2022. májusát jelölték meg, és mivel hamarosan már áprilisban leszünk, a fejlesztők kénytelenek voltak elszámolni a rájuk váró feladatokkal. Rájöttek, hogy túl lelkesek volt a korábbi bejelentésükkel és hónapokkal kell csúsztatniuk a dátumot, hogy a megfelelő minőséget szállíthassák le.

Hirdetés

Az Endnight Games emiatt 2022. októberére tette át a megjelenést, és tűzött a hír mellé egy 5 másodperces ízelítőt is, ami megmutatta a ránk váró világ egy-egy apró, de nagyon látványos darabját.

A Sons of the Forest címmel érkező folytatás egyébként egy sandbox kaland, amiben haverjainkkal kell megteremtenünk a túlélés feltételeit. A szokásos alapanyag-gyűjtögetést a realisztikus megjelenítés és a horrorelemek dobják fel.

A játékot először 2019-ben jelentették be, és azóta is várjuk a megjelenését. Remélhetőleg idén ősszel véget ér a várakozás.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)