Hirdetés

Értelmetlen DLC-vel kerülték meg a Steam hiányosságát

|

Egy verekedős játék készítői bármilyen funkció nélküli DLC-kkel adták meg a lehetőséget, hogy a rajongók támogassák a stúdiót.

Hirdetés

A Honey Rose: Underdog Fighter Extraordinaire készítői a nap mint nap megjelenő rengeteg indie játék között próbálnak érvényesülni, ami nem egyszerű feladat. Az interaktív fikció és a verekedős játékok ötvözése mellett így mással is a gamerek kedvére próbálnak tenni, még ha ez nem is mindig könnyű.

A játékot - amiben hősnőnk, Red egy hajszálon függő egyetemi tanulmányainak megmentése mellett egy amatőr pankrációs bajnokságban is helyt kell állnunk - ugyanis nem akarták egy fix összegre beárazni. Ehelyett azt szerették volna, ha a játékosaik maguk választhatják meg utólag, mennyit fizetnek a játékért, de a Steamen erre nincs lehetőség. Így inkább ingyenes játékként adták ki a Honey Rose-t és egy csomó DLC-t jelentettek meg hozzá, amikkel saját árat választhat mindenki.

A legkisebb, egy eurós csomagtól egészen 23 euróig terjednek az árcédulák, de elméletileg, ha valaki mindegyik DLC-t megveszi, összesen majdnem 84 euró értékben áldozhat a játékra. A DLC-ket egyébként korábban is használták egy-egy érdekes érv kifejtéséhez. Amint utólag kiderült, a Hadean Lands készítője így fejezte ki, mennyire árazta volna szíve szerint a játékot, ha nem félt volna attól, hogy 40 euróért senki sem veszi meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)