Hirdetés

Hoppá: a Quantum Break főszereplője is csatlakozik az Alan Wake 2-höz

|

Shawn Ashmore-ral erősít a Remedy horrorjátéka, egyre impozánsabb a színészgárda.

Hirdetés

Arról, hogy hamarosan milyen kíméletlen kiszorítósdi veszi kezdetét, ebben a cikkben írtunk bővebben, de a dolgok jelen állása szerint az októberi játékfelhozatal még az impozáns szeptemberin is túltesz majd. Könnyen lehet, hogy olyan címek is bukni fognak, amelyek máskor remek eladásokra számíthatnának.

Egy kicsit még a Remedy Entertainmentnek is inába szállt a bátorsága, és igyekezett növelni az időbeli távolságot az Alan Wake II és a hónap egyik favoritjának tartott Marvel's Spider-Man 2 között, pont úgy, ahogy a Ubisoft tette az Assassin's Creed Mirage-zsal.

Hirdetés

Ennek következtében viszont az élőszereplős betéteket a saját fejlesztésű Northlight motorral készült jelenetekkel ötvöző horrorjáték az ugyanebbe a műfajba tartozó Alone in the Darkhoz került vészesen közel, mindössze két nappal lemaradva követi a David Harbourt és Jodie Comert is felvonultató alkotást. Sztárfaktor tekintetében egyébként az Alan Wake II-t sem kell félteni, mivel nemrég kiderült, hogy a különös talkshow műsorvezetőjét, Mr. Doort alakító David Harewood (Homeland, Supergirl, Battlefield 3, Killzone: Shadow Fall, Call of Duty: Infinite Warfare) után Shawn Ashmore (X-Men, The Following, Quantum Break, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan) is csatlakozik a stábhoz.

Ashmore már a Quantum Breaken is együtt dolgozott a Remedyvel, az Alan Wake 2-be pedig - valószínűleg sokak bánatára - nem az időutazós és időmanipulálós akció-kalandbeli karakterét, Jack Joyce-t játssza el újra, hanem Tim Breaker seriff bőrébe bújik. Az új karakter neve egyszerre árulkodhat rokoni kapcsolatról az első Alan Wake seriffjével, Sarah Breakerrel, és kelti szójáték benyomását (Tim Breaker ---> Time Breaker), utalva a Quantum Breake-re.

Az Alan Wake II október 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)