Hirdetés

Hoppá: előrébb hozták az Assassin's Creed Mirage megjelenését

|

A Ubisoft elkészült az Assassin's Creed Mirage fejlesztésével, úgy döntött, nem vár a kiadásával többet, mint amennyit feltétlenül muszáj.

Hirdetés

2023 októbere egy különösen izgalmas hónap lesz, néhány hét alatt rengeteg olyan játék érkezik majd, aminél esélyes, hogy az év legjobbjai közé kerüljön. Mindössze napok választják majd el egymástól a Forza Motorsportot, az Alan Wake II-t, a Marvel's Spider-Man 2-t, a Super Mario Bros. Wondert, a Cities: Skylines 2-t, illetve az Assassin's Creed Mirage-t, és ezek azután érkeznek, hogy a Mortal Kombat 1, a Cyberpunk 2077 Phantom Liberty és a Lies of P befutnak szeptemberben, a Starfieldre meg talán épphogy csak kezdünk ráunni majd akkor.

Nehéz lesz kiválasztani, mire szánjuk időnket és pénzünket, de legalább a Mirage kalandjaiba a vártnál hamarabb belevághatunk.

Hirdetés

A Ubisoft ma jelentette be, hogy a játék aranylemezre került, tehát kész, és ezzel együtt azt is örömmel közölte, hogy a megjelenését előrébb hozta egy héttel, október 12-éről október 5-ére. Azt nem tudtuk meg, hogy mi a változás oka, de úgy tippeljük, nem akarták, hogy az év egyik legjobban várt játékához, a Spider-Man 2-höz annyira közel legyen.

Mindenesetre örülünk, és alig várjuk, hogy október elején megtudjuk, ma is működik-e egy klasszikus, lineárisabb Assassin's Creed. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)