Hirdetés

Hoppá: új Harry Potter játék készülhet

|

Egy kiszivárgott felvétel alapján úgy tűnik, hogy rövidesen visszatérhetünk J. K. Rowling varázsvilágába.

Hirdetés

Kétségtelenül a játékkal szemben folytatott online gyűlöletkampány (melynek kiváltó okai J. K. Rowling transzellenesnek vélt nézetei voltak) is hozzájárult ahhoz, hogy hónapokig a figyelem középpontjában legyen, de a Hogwarts Legacy végső soron a saját jogán lett sikeres. Még korai lenne győztest hirdetni, de az már biztos, hogy a 2023-as esztendő legjobban fogyó alkotásai között tarthatjuk majd számon.

Az Avalanche Software nyitott világú akció-szerepjátékának sikerült az, ami Legendás állatok: Dumbledore titkai: megmutatta, hogy igenis van még spiritusz a varázsvilágban, amit a Warner Bros. Discoverynek cseppet sem meglepő módon szándékában áll kiaknázni.

Hirdetés

Készül a Harry Potter tévésorozat, nemrég megjelent a Harry Potter: Magic Awakened mobilokra, és már úton van a varázsvilág kedvenc sportjára épülő Quidditch Champions. A VCG beszámolója szerint azonban könnyen lehet, hogy egy újabb tételt kell felvennünk a listára, mivel a Warner Bros. South Africa Instagramjára felkerült egy új Harry Potter játék kedvcsinálója, méghozzá a legósított fajtából. Majd nyomban el is tűnt, de nem elég hamar ahhoz, hogy valaki képernyőfotót mentsen és azt eljuttassa a portálhoz.

Ezen állítólag a LEGO Harry Potter mellett a TT Games logója, valamint a 2023. augusztus 25-ei dátum szerepelt. Feltehetően a hivatalos leleplezés időpontjáról van szó, ami egészen véletlenül átfedésben van az augusztus 23-a és 27-e között zajló gamescommal. A VCG kapcsolatba lépett az egyik forrásával, akinek rálátása van a projektre, és megerősítette, hogy valóban fejlesztés alatt áll. Igaz lehet tehát az a régóta keringő pletyka, mely szerint a TT Games a Warner Bros. Discovery megbízásából egy, a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga mintájára készülő Harry Potter játékon ügyködik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)