Hirdetés

Horgászni a böngészőből

|

'Estét all! Ma elsősorban a tópartra vonulunk horgászni, majd egy különös medve történetét ismerhetjük meg

Hirdetés

A horgászat egyesekre olyan hatással van, mint a drog. Biztosan mindenki ismer köreiben olyan valakit, aki valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag, legszívesebben egész nap a kapásjelzőt figyelve etetné a szúnyogokat a vízparton. Elsősorban ezek a fanatikusok lelik majd a legnagyobb örömöt mai Játéközön.hu ajánlónk játékában, a Sport Fishingben. Utolsó efféle emlékeim az őskori Trophy Bass játékok idejéből törnek most rám, s minthogy az életben is ez egyik kedvenc időtöltésemnek számít, remélem megbocsájtjátok elfogultságomat. :) Nos, egy kis tavon találjuk magunk, ami csak úgy hemzseg  a halaktól. Ne is tétlenkedjünk, inkább egy klikkre mondjuk meg a bedobás irányát, két klikkre pedig a távolságát. Itt érdemes a csobbanásokra célozni. Csak pergetni tudunk, és ha rárabolnak akkor kezdődik az izgalmas rész. Felugrik az erőcsúszka a két negatív véglettel, (leakadás és damilszakadás) amelyek között érdemes tartani a mértéket. Miután a hal kifáradt, miénk a zsákmány.

 

sportfishing.jpg
 
sportfishing3.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)