Hirdetés

Rengeteg odafigyeléssel készül a Horizon Zero Dawn nyílt világa

|

A Horizon Zero Dawn legújabb fejlesztői videójában a játék hatalmas világának megalkotásáról mesélnek a Guerilla Games szakemberei.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a látványvilág tekintetében ismét korának egyik legerősebb játékát készíti a Guerilla Games a jövőre érkező Horizon Zero Dawnnal. De a csapat nagyot lép előre korábbi alkotásaihoz képest a pályatervezés szempontjából is, erről mesélnek a játék legújabb fejlesztői videójában.

Jan-Bart van Beek, a játék művészeti vezetője mondta el, hogy a Killzone-játékok lineáris pályatervezéséhez képest valódi szemléletmódbeli változást jelent a Horizon Zero Dawn nyitott világa, de nem ez az egyetlen nagy újdonság. Ugyanis kifejezetten nagy hatása lesz a különböző területeknek, vagy ökotópiáknak, ahogy a készítők nevezik őket. Egy-egy ilyen élőhely ugyanis nem csak a többitől eltérő környezetet jelent, hanem Alloy más-más lényeket is talál majd egy-egy területen.

Végül pedig a napszakok mellett az időjárás is dinamikusan változik majd a játékban, ami szintén nem csak látványos lesz, hanem jelentőségteljesen befolyásolja majd a Horizon Zero Dawn játékmenetét is. A hangzatos kijelentéseknél persze sokakat ezerszer könnyebben meggyőznek a fenti képsorok, úgyhogy ahelyett, hogy az én szómenésemet olvasnátok tovább, gyorsan kattintsatok a fenti videóra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)