Hirdetés

Már egy álláshirdetés is arról árulkodik, hogy készül a Horizon Zero Dawn folytatása

|

A Guerrilla Games mindössze azt jelölte meg, hogy melyik franchise-hoz keresnek munkatársat, de már ez is elég sokatmondó volt.

Hirdetés

Szórakoztató és nem mellesleg lenyűgöző látványvilágú játék lett a 2017-ben debütált Horizon Zero Dawn, ami egy óriásrobotokkal nyaköntött, egyáltalán nem hagyományos posztapokaliptikus világba kalauzolta el a játékosokat. Korábban már volt róla szó, hogy esetleg készülhet a folytatása, és most úgy néz ki, újabb bizonyítékot kaptunk erre.

Hirdetés

Az amszterdami stúdió jelenleg több munkatársat is keres, így többek között keresnek egy fejlesztőt egy "Technical Vegetation Artist" nevű pozícióra is. Viszont ennél sokkal érdekesebb, hogy az álláshirdetésben említésre kerül, hogy összesen négy csapat dolgozik a Horizon gyönyörű környezetein. Ez ugyan közel sem hivatalos bejelentés, de gyakorlatilag megerősíti azt a korábbi hírt, miszerint a srácok már gőzerővel dolgozhatnak a Horizon Zero Dawn második felvonásán.

Egyelőre csak találgatni lehet, hogy mit is tervez a Guerrilla, de akár még az is benne lehet a pakliban, hogy PlayStation 5-ös nyitócímként kapjuk meg a Horizon Zero Dawn 2-t. Ti örülnétek egy folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)