Hirdetés

Hősismereti kérdések 3. nap

|

Végéhez közeledik szuperhősös nyereményjátékunk, már csak egy kérdésre kell helyesen válaszolnotok.

Hirdetés

Utolsó napjához ért a Libri Szuperhősök akcióban néven futó akciója, minek keretében ugyebár olcsóbban válogathattok száznál is több sci-fi és fantasy regényből, illetve képregényből, ráadásul, ha Fortuna a kegyeibe fogad benneteket, még egyéves GameStar előfizetést, vagy The Witcher 2: Assassins of Kings játékot is nyerhettek.



Hasonlóképp közelít fináléjához saját nyereményjátékunk is, melynek keretében négy darab ötezer forintos Libri vásárlási utalványt sorsolunk ki azok között, akik mindhárom nap mindhárom kérdésére helyesen válaszolnak (Adott nap kérdésére ugyanazon nap facebook bejegyzéséhez fűzött hozzászólás formájában kérjük a helyes megfejtést.).
Mai kérdésünk egy olyan hőshöz kapcsolódik aki egyetlen szemüveg mögé bújva álcázza magát hétköznapi embernek.



Ki ölte meg Supermant?

Válaszolni a GameStar facebook oldalán lehet a "Hősi kérdések, hősies helytállás 3. nap" kezdetű bejegyzésnél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)