Hirdetés

Hosszabbít az Electronic Arts

|

Az Electronic Arts lát még fantáziát a Lord of the Rings novvellákban és filmekben, így a vezetőség úgy döntött, hogy meghosszabbítja a licenszet.

Hirdetés

Az eredetileg 2007 végén lejáró Gyűrűk Ura licenszet az Electronic Arts szerezte be pár évvel ezelött, ám a New Line Cinema és a Tolkien Enterprises megfelelő összeg ellenében 2008-ig meghosszabította. Egyelőre nem jeletettek be új játékot a kiadónál, ráadásul a jelenleg stagnáló Lord of the Rings: The White Council RPG játék fejlesztéséről sincs újabb információ de az szinte biztos, hogy az EA nem hagyja majd veszni a témát és legalább egy játékkal előrukkol majd 2008 végéig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)