Hirdetés

Hosszú videóban mesélnek a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty fejlesztői az új DLC-ről

|

Alapos magyarázót is kaptunk nem sokkal az új Cyberpunk 2077: Phantom Liberty előzetes után.

Hirdetés

Tegnap éjjel megtudhattuk, hogy egészen pontosan meddig is kell majd várni a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty DLC-re, a CD Projekt RED játékának egy ideje már beharangozott nagy kiegészítőjére, ezzel párhuzamosan pedig egy friss trailert is megosztottak velünk a fejlesztők, amit természetesen nálunk magyar felirattal tudtok megnézni - hasonlóan az összes többi filmes és videojátékos előzeteshez.

Ma viszont a fejlesztők egy kicsivel még mélyebbre merészkedtek a közmondásos nyúl üregében, és közzétették az alábbi videót.

Hirdetés

Ebben az anyagban a játék narratív vezetője, Igor Sarzyński alaposan kivesézi Paweł Burza kommunikációs menedzserrel az előzetesekben mutatott gameplay anyagot, és elég sokat mesél arról, hogy mire is számíthatunk majd a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty DLC-ben.

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty egészen pontosan szeptember 26-án jön PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re - az előző generációs konzolok ezúttal teljesen kimaradnak, de talán jobb is így, mintha képregényként futna rajtuk csak a játék.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)