Hirdetés

Hotel Empire 2 & Glory of the Roman Empire

|

A CDV Software Entertainment játékkiadó aláírt egy megállapodást az Enlight Software fejlesztővállalattal, hogy két PC-s stratégiai játékot készítsen, elsősorban az amerikai piacra. Van egy harmadik is, ám a Seven Kingdoms: Conquestről már tudunk, sőt hamarosan meg is jelenik. A Hotel Empire 2 nevéből adódóan folytatás, és egy vérbeli menedzselős szimulátorról van szó. Ahogy elődjében, így itt is egy szálloda tulajdonosaként kell vezetnünk az intézményt, annak minden fontosabb alegységével együtt. A játék az építkezési hely kiválasztásával kezdődik , aztán jöhetnek az alkalmazottak, majd a napi döntések. Az előző rész óta sokat fejlődött a grafika, és nagyobb hangsúlyt fektetnek majd az üzleti élet helyes megjelenítésére is. A várható megjelenés 2006 vége. A Glory of the Roman Empire egyelőre munkacím. Végül is ugyanúgy birodalomépítésről van szó, mint az előző játékban, csak épp a környezet más: a jó öreg Római Birodalom. Itt értelemszerűen inkább a közgazdaság játssza a fontos szerepet, s emelett persze a politika. Aztán ha utóbbi már nem segít, akkor jöhetnek a háborúk. Az ő megjelenése már nyáron várható.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)