Hirdetés

House of the Dead 4 - Áprilisi PSN debüt

|

Gyermekkorunk játéktermi élményei után monitorunk előtt ülve idézhetjük fel a House of the Dead 4 momentumait.

Hirdetés

Január végén számoltam be nektek arról, hogy hamarosan elérhetővé válik a House of the Dead sorozat harmadik és negyedik fejezete PlayStation Network-ön keresztül is, melynek pikantériája, hogy a negyedik rész eleddig kizárólag játéktermekben volt játszható.

A Sega a korábbi hír folyamán a harmadik rész dátumát elárulta, ám a House of the Dead 4 megjelenését csak egy "majd tavasszal" jelzővel illette, azonban most megtudhattuk ezt is: a negyedik fejezet egészen pontosan április 18.-án landol a PlayStation Network-ön.

A House of the Dead 4 természetesen HD változatában kerül kiadásra, rendelkezik majd PlayStation Move támogatással és achievementekkel. Tartalmazni fog plusz egy többjátékos módot, a The House of the Dead 4 Special pályáit, egy PlayStation Home itemet és a játék rendezőjével készített interjút is, mindezt 7.99 euróért. A játék bemutatkozó videójáért kattintsatok a play gombra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)