Hirdetés

Jön egy új House of the Dead játék, de nem játszhatunk vele

|

A House of the Dead sorozat sokéves hiátus után most egy árkádgépre tér vissza.

Hirdetés

Nagyon-nagyon jó lenne, ha a SEGA észbe kapna, és készítene egy House of the Dead VR-játékot, de egyelőre nem látjuk a szándékot. Viszont legalább jön a House of the Dead: Scarlet Dawn, ami minden tekintetben egy modern lövölde hatását akarja kelteni.

Hirdetés

A játékot Unreal Engine 4 hajtja, ami a fejlesztők ígéretei szerint még soha nem látott mennyiségű zombit fog a játékosok arcába tolni. A gép ezen felül egy rezgő székkel, és légfújókkal is fel van szerelve a teljes élmény érdekében. Azért azt reméljük, hogy azok a fúvókák nem rothadó hús szagát fognak kifelé tolni.

A játékot először jövő héten fogják egy teszthelyszínen üzembe helyezni, azt követően pedig fokozatosan teszik majd ki a gépeket Japán árkád termeiben. A nyugati kiadásról egyelőre nincsenek infók. Mi azért reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)