Hirdetés

House of the Dead: Overkill fejlesztői interjú

|

A videó segítségével betekintést nyerhetünk a fejlesztők beteg elméjének legmélyebb bugyraiba.

Hirdetés

A House of the Dead sorozat Overkill alcímmel felszerelt sokadik inkarnációját az alapoktól kezdve készítették el a Wii tulajok számára, mely a szokásoknak megfelelően a régi szép idők „játékbarlangos" fénypisztolylövöldéinek hangulatát hozza, egy kicsit más körítéssel ezúttal. Aki látta a Grindhouse filmeket pillanatok alatt megérti miről is beszélek, a játék ugyanis főleg a régi B-kategóriás trash-horror filmeket idézi lépten-nyomon, azokból is főleg az élőhalottakkal foglalkozókat."

houseofthedead_gstv.jpg
 

„Történetünk két főszereplője a hú de nagyon titokzatos G ügynök és Isaac Washington, aki egymaga testesíti meg Samuel L Jackson eddigi összes szerepét. Ketten vágnak neki a zombikkal tömött kalandoknak, és próbálják végigküzdeni magukat a lehető legkülönbözőbb helyeken, vértócsákat hagyva maguk után. Igen, jól olvastátok, vértócsák, húscafatok, és rengeteg „b*meg." Idézetünk a House of the Dead: Overkill előzetesből származik, mely Mayer kollégát dicséri. A most érkezett fejlesztői interjúból még több információt megtudhatunk az alkotásról, sőt, betekintést nyerhetünk a játékmenetbe is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)