Hirdetés

Titkos AAA játékon dolgozik a Housemarque

|

Úgy tűnik, hogy a kisebb projektek után most egy sokkal nagyobb dobásra készül a csapat.

Hirdetés

Elég sok szórakoztató játékot köszönhetünk a finn fejlesztőcsapatnak, akik eddig leginkább árkádosabb, kis költségvetésű alkotásokat tettek le az asztalra - például az Alienation vagy a Matterfall kapcsán juthat eszetekbe a nevük. Viszont a jelek szerint ez hamarosan megváltozik, ugyanis valami egészen újjal készülnek a srácok.

Hirdetés

A Housemarque alapítója és ügyvezető igazgatója, Ilari Kuittinen egy sajtóközleményben jelentette be, hogy tavaly belevágtak egy AAA kategóriás, eddig még be nem jelentett IP megalkotásába, így véget ért a kisebb, árkádos játékok kora a csapat számára. Azonban sajnos egyelőre még nem tudunk sokat erről a titokzatos, és a jelek szerint egészen ambiciózus projektről.

A csapat továbbra is nagy erőkkel dolgozik a jövőre megjelenő Stormdiversen, de ugyanakkor már az új alkotás fejlesztése is gőzerővel folyik, szóval kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Nektek hogy tetszenek a Housemarque játékai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)