Hirdetés

Howard Shore, mint játékzene-szerző

|

Howard Shore neve ismerős lehet a Gyűrűk Ura filmtrilógia rajongóinak. Többek között annak is ő szerezte a zenéjét, de mondhattam volna a Bárányok hallgatnakot, New York bandáit, vagy az Aviátort. Sőt, ez most nem épp ide tartozik, de most tudtam meg, ogy a készülő új King Kong film zenéjét is ő szerzi majd, ami egyébként nem meglepő, hisz azt is az a Peter Jackson rendezi, aki a Gyűrűk Ura trilógiát. Azt hiszem ez az első eset, hogy elvállalta egy játék zenéjének komponálását. Fogalmam sincs, hogy sikerült, de megállapodott vele a Webzen, hogy készülő SUN című játékuk alá megírja a zenét. Mondjuk elég különleges alkotásról van szó, mert egy szándékosan konzolszerű MMORPG, középkori köntösben. Elvileg még idén meg fog jelenni, az első képeket itt találjátok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)