Hirdetés

Humble Bundle - újabb játékcsomag szinte ingyen

|

A Humble Weekly Sale ajánlata még mindig fillérekért kínál gyöngyszemeket, most az IndieCade Foundationt támogathatjuk a vásárlásunkkal.

Hirdetés

A következő hét napban az IndieCade, a független fejlesztők játékainak nemzetközi fesztiváljának örömére juthatunk hozzá az egy dolláros alapcsomagban a Luxuria Superbia, a The Dream Machine (1,2 és 3. fejezet) és az And Yet It Moves címekhez.

Hat dolláros támogatás esetén pedig már a 7 Grand Steps, a The Bridge és a Dear Estherrel is gazdagodhatunk, és bármilyen összeg kifizetésével a zenei hanganyagokhoz is hozzájutunk. A játékok egytől egyig elérhetőek Steames verzióban, sőt egy kivételével Mac platformon is. A csomagból befolyó összeggel az IndieCade Foundation munkáját segítik.

Ki rabol rá az e heti Humble Bundle csomagra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)