Hirdetés

Humble Bundle - kukacok a csomagban

|

Az eheti Humble Bundle nagy mennyiségben tartalmaz katonai kukacokat és nyomokban földönkívüli létformákat.

Hirdetés

Team 17 hét van a Humble Bundlenál, ami azt jelenti, hogy rengeteg Worms játékot szerezhettek be egy csomag chips áráért. Az alapkiszerelés kapásból tartalmaz 5 Worms epizódot és a Superfrog HD-t, a változatosság kedvéért.

Aki nem elégszik meg a minimummal, és hajlandó egy kicsit a tárcája mélyére nyúlni, az zsebre vághatja az Alien Breed első, második, és harmadik részét is a Worms Revolution Gold Editionnal együtt, ami tartalmazza a játékhoz megjelent összes DLC-t. Mondanunk sem kell, hogyha nem is nézzük az Alien Breed szériát (ami önmagában több hétre elegendő mókát ígér), akkor a csomag tartalma sok álmatlan éjszakára elég tartalmat hordoz magában.

A rendszer természetesen a szokásos: fizethetsz a csomagért, amennyit szeretnél. Az egyetlen kitétel, hogy a Worms Revolution és az Alien Breed részekhez csak akkor férsz hozzá, ha legalább 6 dollárt teszel le az asztalra. Ki fog kukacoskodni a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)