Hirdetés

Humble Weekly Sale - State of Decay, Speedrunners és Garry's Mod olcsón

|

A legújabb Humble Weekly Sale ismét fantasztikus játékokat kínál, és persze mindez a jótékonyság jegyében.

Hirdetés

A Humble Weekly Sale kapcsán már megszokhattuk, hogy a befolyt összeget elsősorban jótékony célokra fordítják, az jelenlegi leárazás mögött azonban a világ legnépszerűbb Youtube-os videósa, PewDiePie áll, aki immár 25 millió feliratkozóval büszkélkedhet. PewDiePie nemrég indított egy indiegogo kampányt, amelyben a Save The Children alap számára gyűjtötték a pénzt, a Humble Bundle ennek a kampánynak a záróakkordja.

Az akció keretein belül összesen 7 játék lehet a miénk, persze ahogy már megszokhattuk, egy részüket csak bizonyos összeghatár fölött kapjuk meg. A befizetett összegtől függetlenül jár a Guacamelee! Gold Edition, a Surgeon Simulator 2013, és a QWOP Androidos változata, így ezeket akár 1 dollárért is behúzhatjuk. Ha legalább 6 dollárt szánunk a csomagra, Garry's Mod és Speedrunners lesz a jutalmunk, 10 dollárnál a Probably Archery, míg 15 fölött a State of Decay üti a markunkat. Ahogy azt megszokhattuk, néhány zenei album most is helyet kapott a gyűjteményben.

Amellett, hogy ismét remek játékokat szerezhetünk be potom pénzért, most extrán jótékonykodhatunk a pénzünkkel. A kampányban már több mint 260 000 dollár gyűlt össze, egy névtelen adományozó pedig felajánlotta, hogy amennyiben a gyűjtés átlépi a 400 000 dolláros határt, az efölötti részét megduplázza. Ennek köszönhetően rengeteg pénz gyűlhet össze a Save The Children alap számára, ami azért kellemesebbé teszi az egyébként sem olyan rossz vásárlási élményt.

Ti lecsaptok a legújabb Humble Weekly Sale-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)