Hirdetés

Humble Jumbo Bundle - újabb fergeteges akciók

|

Maradt még egy kis dugipénzetek? Intsetek neki búcsút, mert elindult a Humble Jumbo Bundle és ezt bizony kár lenne kihagyni.

Hirdetés

A Steam Autumn Sale alig ért véget és máris támad a Humble Bundle. Mire annak vége van, jön a karácsonyi leárazás. úgyhogy lesz .exe a hátteredre erőszakolt karácsonyfa alatt.

A Humble Jumbo Bundle alapból a Natural Selection 2-t, a Sanctum 2-t és a Magicka-t tartalmazza, de ha átvergődsz a jelenleg 4.09 dolláros (figyeljetek, mert ez változni fog) határon, akkor megkaphatod melléjük az Orcs Must Die 2-t és a Serious Sam 3: BFE-t is. Természetesen a jövőben ehhez még jönnek majd játékok, úgyhogy ha átlépted a határt, akkor azokat is ingyen megkapod majd.

Az akcióban szereplő összes cím Steames, járnak hozzá zenék is, és szokásos módon a kifizetett összeget te szabhatod meg, hogy hova is menjen. A jótékonyságra áldozott dollárok most a Child's Play és a Watsi alapítványokat segítik.

Nyilván nem ez az eddigi legmackósabb Humble Bundle, viszont ezért a nevetséges összegért még mindig egy hatalmas fogás. A Magicka például nagyon szórakoztató és az Orcs Must Die 2 is jópofa, a Serious Sam 3: BFE pedig tökéletes módja az ünnepi stressz levezetésének.

Ti beruháztok a Humble Jumbo Bundle-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)