Hirdetés

Humble Store - már nem csak dollárban fizethetünk

|

Fejlődött a Humble Store, már euróban és fontban is lehet fizetni.

Hirdetés

Folyamatosan fejlesztés alatt áll az egyedi ajánlatokkal jelentkező Humble Store, amelyet a legtöbben inkább csak a Humble Bundle csomagok miatt ismernek. Egészen idáig kizárólag amerikai dollárban voltak megadva az árak, most viszont kicsit közelebb kerültünk az európai viszonyokhoz.

Az új rendszert a Humble Bundle blogon leplezték le, ahol kiderült, hogy az eddigiekkel ellentétben ezentúl nem pusztán euróban láthatjuk átszámolva az árcédulákat, de abban is fizethetnünk majd dollár helyett. Az új megoldásban a Humble Store rendszere minden este automatikusan felismeri, ha változik a valuta értéke és ehhez mérten alakítja az árakat is (amik nem tartalmazzák az áfát és más helyi adókat).

Az átváltás egyelőre csak a Humble Store-ra vonatkozik, a Humble Bundle csomagok, a Weekley Sale eladások és a Widgetek maradnak a dollárnál. Mit gondoltok, jó hír ez nekünk? Lesz annyi magyar érdeklődő, hogy a forint is bekerüljön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)