Hirdetés

Humble Weekly Sale - Men of War és King's Bounty leárazások

|

Újabb őrületes akció vette kezdetét, melyben a 1C Company játékait szerezhetjük be olcsóbban. Ha Men of War, vagy King's Bounty rajongó vagy, ki ne hagyd!

Hirdetés

Az akciókat mindig szeressük', főleg akkor, ha jóféle játékokat vásárolhatunk meg az eredeti ár töredékéért. A jelenleg is zajló QuakeConnak köszönhetően a Steamen 25-75%-kal olcsóbban szerezhetjük be az id Software összes (!) játékát, és ha mindez nem lenne elég, a Humble Bundle őrület is tovább folytatódik.

A mostani akcióban a 1C Company játékai vannak leárazva, vagyis ahogy a Humble Bundle-öknél ez lenni szokott, annyit fizetünk értük, amennyit akarunk. A Humble Weekly Sale tartalma a következő:
- King’s Bounty: The Legend
- King’s Bounty: Armored Princess
- Men of War
- Men of War: Red Tide
- King’s Bounty: Crossworlds
- Men of War: Assault Squad - Game of the Year Edition

Utóbbi kettőt akkor kaphatjuk meg, ha az átlagnál többet szánunk a bevásárlásra, ami jelenleg kicsivel több, mint 3$, szóval nem kell túl mélyen a virtuális pénztárcánkba nyúlnunk. Persze csak akkor, ha egyáltalán marad még benne valami a steames leárazást (és az elmúlt hetek steames leárazásait) követően, de ezt inkább rátok bízom. A 1C Company játékokért kattinsatok ide: Humble Weekly Sale.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)