Hirdetés

Humble Weekly Sale - DeathSpank és Penny Arcade

|

Az egy ideje inkább mobil platformokra fejlesztő Hothead Games öt játékát szerezhetitek most be a Humble Bundle heti leárazása keretében.

Hirdetés

Lassan már függőséget okoz a Humble Bundle kezdeményezés, főleg mióta beindult a Humble Weekly Sale, ami minden héten egy adott kiadó néhány játékát kínálja annyiért, amennyit a játékosok szívük szerint fizetnének érte (az extra játékokat viszont minden esetben 6 dollárnál magasabb összegért cserébe lehet kiváltani).

Múlt héten a Focus Home Interactive játékait lehetett megvásárolni, most pedig a Hothead Gamesen a sor, akik öt címet ajánlottak fel. Bármennyit is fizess, tiéd lesz a DeathSpank, a DeathSpank: Thongs of Virtue és az On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode One (meg a betétdalok), ha pedig hajlandó vagy 6 dollárt (jelenlegi árfolyamon ~1290 forint) a célra áldozni, megkapod a The Baconinget (szintén a DeathSpank franchise-hoz tartozik) és az On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode Two-t is. A játékok mindegyikének telepítéséhez Steam szükséges, és a három DeathSpank nem csak Windows-on, de Mac-en elindul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)