Hirdetés

[HuN] Half-Life v1.0

|

A szemfülesebb, illetve szerencsésebb DVD-s GameStar olvasóink már biztos észrevették, hogy a februári korong Exkluzív részlegén megtalálható a Half-Life első részének honosítása, melyet Saxus vezetésével készítettünk, többek között én is. Egy szépséghibája van a dolognak, miszerint csak a DVD-n van fent, de ezen most változtatunk, mert letölthetővé tettük innen a GSO-ról. A program minden textúrát, szöveget és menüt teljesen lefordít magyarra, egyedül a hangok maradtak angolok. Terveink szerint a kiegészítőkhöz (BS, OF, TFC) is hamarosan leközöljük a fordításokat. Ja és természetesen a cucc használatához szükség lesz egy HL alapjátékra... Mindenkinek kellemes szórakozást kívánunk!

HALF-LIFE HONOSÍTÁS
(Mod - 77,26 MB)
Készítők: Saxus - Vezető honosító Kömike - Tesztelő, Fordító Thommyboj - Feltöltő Berkenye - Szövegfordító/ellenőrző, Tesztelő Köszönet a bétatesztelési munkáért: Byrolord Faragó Péter http://saxus.uw.hu/

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)