Hirdetés

Hungarian GP4 Masters bajnokság

|

Újraindul a Hungarian GP4 Masters elnevezésű Forma 1 szimulátor bajnokság. A versengés 2004. augusztus 30-án veszi kezdetét a Grand Prix 4 nevű szimulátorral. Sajnos ezzel a játékkal nincs lehetőség online a neten játszani, ezért egy kidolgozott szabályrendszer segítségével rangsorolják a versenyzőket a beküldött eredményeik alapján. Aki a részletekre is kíváncsi, mindent megtudhat a bajnokság hivatalos honlapján. Bárminemű kérdéssel pedig a fórumot érdemes felkeresni, ahol mindenki mindenre választ kaphat. A vizuálisabb alkatoknak javaslom, hogy töltsék le és nézzék meg ezt a figyelemfelkeltő videót, talán attól megjön a kedvük, hogy csatlakozzanak. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők! (Thanks Marco)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)