Hirdetés

Hunt: Showdown - trailerrel ünnepeljük a korai hozzáférés bejelentését

|

Hamarosan bekerül a Crytek játéka az early access programba, ennek öröméből pedig kaptunk egy vadonatúj videót.

Hirdetés

Rögös utat járt be a Hunt a legelső verziója óta, hisz a fejlesztők szinte teljesen kukázták a koncepciót, és nagyjából csak a hangulatot tartották meg, majd úgy döntöttek, felépítenek köré egy egészen más mókát, amit nemsokára ki is próbálhatunk, ha minden jól megy.

Hirdetés

A Hunt: Showdown tartalmaz majd PvE és PvP elemeket is, mert nemcsak szörnyekre vadászhatunk benne, hanem bizony egymásra is, ez pedig egész izgalmasnak hangzik. A Crytek most bejelentette, hogy szeretnék, ha a közösség is részese lenne a fejlesztésnek, ezért úgy döntöttek, kiadják a játékot korai hozzáférésű címként, és ennek apropóján még egy új trailerrel is kedveskedtek nekünk a srácok.

További részleteket egyelőre nem árult el a stúdió, úgyhogy kíváncsian várjuk, mikor indul az early access.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)