Hirdetés

Hunt: Showdown - így tervezték meg a pályákat

|

Az E3-on bemutatott meggyőző gameplay óta a Crytek leginkább arra koncentrál, hogy fejlesztői videókban ismertesse velünk a Hunt: Showdown egyes részeit. A legújabb felvételben a pályadizájn kapott kiemelt figyelmet.

Hirdetés

Kellemes meglepetés volt az, amit láttunk a Hunt: Showdown E3-as szerepléséből, azóta pedig saját videót kaptak olyan fontos részletek is a Crytek játékáról, mint a fegyverek vagy éppen a projekt eddigi pályafutása, de még így is számos fontos dologról kell beszélni. 

Hirdetés

A stúdió újabb fejlesztői naplóval jelentkezett, amely tökéletesen belesimul az eddigi témákba, hiszen végre kiderül, hogy hol forgathatjuk azokat a halálosztó eszközöket: az alábbi videóanyagban a készítők mesélnek a pályadizájnról és a környezeti elemekről. Többek között láthatunk egy térképet, amit 1 négyzetméter nagyságúra terveztek, illetve arról is mesélnek, hogy úgy alkották meg a terepet, hogy a rizikós helyzetekből is ki tudják húzni magukat a játékosok. Ez a fluiditás a Crytek szerint az összes helyszínre jellemző lesz. 

A Hunt: Showdown PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni, de azt még nem tudni, hogy mikor. Eddig hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)