Hirdetés

Hunt: Showdown - kevés undorítóbb dolog létezik az új bossnál

|

Újabb rondaság érkezik Louisiana mocsaraiba.

Hirdetés

A Hunt: Showdown legújabb levadászandó förtelme tényleg úgy fest, mint az ember rémálmaiból kúszott volna elő. Ha kicsit is irtóztok a rovaroktól vagy a rágcsálóktól, akkor óvatosan kattintsatok az alábbi videóra.

Hirdetés

Az Assassin nevű boss ugyanis egy olyan gonosz lélek, ami ízeltlábúak és patkányok hordáiból áll össze. Igen, ez pontosan annyira néz ki gusztustalanul, mint amennyire annak hangzik. Ráadásul a förtelmes ellenfél képes arra is, hogy "osztódva" legyártson magából pár másolatot, így könnyen megtéveszthet téged, hogy épp őt, vagy csak az egyik mását támadod. A fejlesztők eredetileg öt ilyen klónban gondolkodtak, de ez túl nagy káoszt szült volna, így végül megmaradtak két másolat mellett. Egyébként a kezdetekben azt tervezték az alkotók, hogy késeket adnak az Assassinnak, de sehogy sem tudták kiokoskodni azt, mi történjen a bökőkkel, ha épp szétszaladnak a lényt alkotó rovarok és patkányok. 

Ebben a friss videóban te is megnézheted, mire képes a félelmetes Assassin. 

A Hunt: Showdown PC-n már tavaly február óta elérhető early access formában, hamarosan pedig Xbox One-ra is megjelenik az Xbox Game Preview program keretein belül. 

Nektek mennyire jön be az új boss? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)