Hirdetés

Hunted: The Demon's Forge - Júniusban veszi kezdetét a hajsza

|

A Bethesda nyilvánosságra hozta a kooperatív fantasy akciójáték, a Hunted: Demon's Forge megjelenési dátumát.

Hirdetés

Szívemnek különösen kedves az inXile Entertainment, a Hunted: Demon's Forge mögött álló csapat. Egyfelől azért, mert alapítója, Brian Fargo alatt élte fénykorát az Interplay, ifjúkorom kedvenc kiadója, másrészt a stúdió eddigi egyetlen komolyabb játéka, a The Bard's Tale hasfalszaggató poénjai még ma is ki tudnak fektetni.



A Hunted: The Demon's Forge nem lesz humoros, mint az előbb említett alkotás, ellenben véres és brutális, ahogy az egy igazi fantasy akciójátékhoz illik. Az ember harcos és az íjász tündelány remekül ki fogja egészíteni egymást kooperatív játékmódban (Ha szólózunk, akkor egy gombnyomással váltogathatjuk őket, a másik hőst pedig az M.I. próbálja a helyes úton tartani.), s mivel szinte biztosan 18-as besorolást kap a játék, azon se sértődnénk meg, ha nem csak a kalandot, a zsákmányt, az ételt osztanák meg, hanem éjszakánként a derékaljat is.



Megjelenés június 3. napján nálunk, az óceán túloldalán pedig két nappal korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)