Hirdetés

HUPT - Vár az országos pókerbajnokság!

|

Téged meghívunk az első, kifejezetten egyetemistáknak és főiskolásoknak szóló országos pókerbajnokságra, a Hungarian University Poker Tourra

Hirdetés

Csak a vak nem látja, hogy az egész világon, s így Magyarországon is újra virágkorát éli a póker. Világszerte közvetített nemzetközi póker versenyek, sztárokká avanzsált játékosok, vagy mint baráti társaságok aktív időtöltése - ez az ezerarcú póker. S most neked is részed lehet benne, ha nevezel a Hungarian University Poker Tour (HUPT) most induló országos bajnokságára.

A HUPT kifejezetten a felsőoktatás hallgatóinak szól, hogy összehozza, és egymásnak eressze hazánk egyetemeinek és főiskoláinak pókerszerető diákjait. Ezért lesznek selejtezők az ország híres egyetemi városaiban, mint Eger, Szolnok, Dunaújváros, Veszprém, Nyíregyháza, Győr, Budapest, Debrecen, Szeged, Pécs, Miskolc, ahonnan bárki bekerülhet a novemberi budapesti döntőbe, ahonnan akár egy Opel Corsával is hazatérhet. Minden mérkőzés után garantált eszméletvesztés, egyetemi buli címszó alatt! Motivációként íme a selejtezőkön és a döntőn megnyerhető csekélységek:

 

Selejtezők:

1. Mobiltelefon
2. Cartamundi 300-as szett + Copag premium kártya
3. Cartamundi 200-as szett
4. Cartamundi úti-szett
5. Smith's optics napszemüveg

 

Döntő:

1. Opel Corsa
2. Honda Lead Robogó
3. Luxus utazás/ MEEX Snowattack 2fő -teljes ellátás, VIP
4. Luxus karóra
5. Lap-top
6. Nokia N97
7. XBOX 360 konzol & játék
8. Epson Perfection V200 fotószkenner
9. Epson Stylus Photo SX205 multifunkciós fotónyomtató
10. Epson Stylus PX700W multifunkciós készülék
11. Smith's optics ajándékcsomag
12. Cartamundi ajándékcsomag
13. Cartamundi 300-as szett + Copag premium kártya
14. Cartamundi 200-as szett
15. Cartamundi úti-szett
16. Smith's Optics napszemüveg
17. Smith's Optics napszemüveg
18. GPS
19. Mp3
20. Webkamera

Ugye kedvet kaptál egy kis pókerez? Látogass el hát a HUPT weboldalára, ahol minden apró részletet, információt, nevezési feltételt megtalálsz a sikeres játékhoz. És most nem blöffölünk!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)