Hirdetés

Husky Express - Húzzunk szánt közösen

|

Mi jut eszetekbe, ha meghalljátok az MMO szót? Idő, és pénzrabló szórakozás, általában elfek, törpék, és tündék. Nos, ezeket el lehet felejteni.

Hirdetés

Érkezik ugyanis a Husky Express, ami egy online szánhúzó-kutya tenyésztő, versenyző MMO. Vagy mi. Japánul sajna viszonylag keveset értek, de a Husky Express célja nem más, mint kinevelni a jégmező legjobb falkáját, majd szánthúzó versenyeken részt venni jól.

Azért, hogy valami MMO szerűség is legyen benne, a Husky Express sztorival is rendelkezik, ami hétpecsétes titok. Lesznek sztoriküldetések, melyke próbára teszik kutyulikáink állóképességét, valamint a mi tudásunkat is, mint szánhajtó. A játékban fejlődnek aranyos kis szőrpamatpofijaink, és olyan képességeket kapnak például, hogy kiszagolják a környéken található élelmiszercsomagokat, vagy esetleg a többi szánról leesett árucikkeket, sőt a gonosz szakadékokat is átugorják egy idő után. Ja igen, árufuvarozás is lesz, sőt ez az egyik lényeg. Kutyuskáink által vontatott szánunkkal egyre zordabb körülmények közé szállíthatunk mindenféle árucikket, hogy ebből finanszirozzuk a legújabb bundabugyit. Na, hát nekem ez kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)