Hirdetés

Hűsölés merevlemezeknek is!

|

A Scythe cég igen magas fordulatszámon dolgozik, hiszen az elmúlt idők újdonság áradata közel sem tűnik befejezettnek.

Hirdetés

A Kaze JYU névre keresztelt szélkeverők természetesen ismét a csendet preferáló felhasználók szívét célozzák meg. A nem éppen szokványos méretek elsőre furcsának tűnhetnek, de ez teszi lehetővé, hogy a mellékelt rögzítő sín segítségével merevlemezeink elektronikáját is hűthessük ezekkel a ventikkel.

 

kaze1.jpg

 


Annak érdekében, hogy minden rendszerbe beilljenek a Kaze JYU-k két változatban kerülnek a polcokra. Az egyik verzió 1000, míg a másik 2000rmp-es fordulaton pörög. A felépítés nagyjából a SlipStream-ekét követi. A 100 *100 * 25 mm-es méretek szokásos szellőző helyekre is beillenek, a kétféle felfogatás miatt. Az új Scythe ventilátorok specifikációját, néhány képpel együtt oldalunkon (Computermode) találhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)