Hirdetés

Hűsölési ajánlat processzoroknak!

|

Az szokásosan álmos évkezdés után a Scythe is aktivizálta magát, két új processzorhűtőt is bemutathatok ebben a hírben.

Hirdetés

A két új hűtő felépítése alapvetően sokban hasonlít, habár más-más felhasználási területre szánja őket a cég. A Zipang extrém teljesítmény elérésére lett kifejlesztve. Ehhez mérten 6 db hőcső szállítja a termelt hőt a talprészből a lamellák felé. Emellett a 140mm-es ventilátor sem nevezhető átlagosnak. A legnagyobb előrelépést az új UPHC (Uneven Parallel Heatpipe Construction)rendszer jelenti. Ez a kacifántos elnevezés azt takarja, hogy a párhuzamosan futó hőcsövek mind két vége keresztben fel van vezetve a borda rendszerbe, úgy, hogy azok nem egymás alatt helyezkednek el.



A Shuriken főként a HTPC-k processzorának hűtésére lett fejlesztve. A fentebb magyarázott technológia itt is megtalálható, de maga a borda rendszer jóval alacsonyabb profilú és hőcsőből is „csak" fele annyi található. A ventilátort is kisebbre vették mind szélességben (100mm) mind magasságban (12mm). Ezekkel a lépésekkel egy viszonylag nagy teljesítményű, de alacsony felépítésű (64mm!!) hűtőt sikerült kreálni. A két termékről bővebben itt olvashattok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)