Hirdetés

Húsz percen át nézhetjük, mennyire látványos lesz a Final Fantasy XVI

|

A sorozat nyáron érkező új részének szentelte a PlayStation áprilisi State of Play bemutatóját.

Hirdetés

Biztos, hogy volna még mit megmutatnia a PlayStationnek, hiszen olyan megjelenések várhatók az idei évre, mint a jövő héten érkező Horizon Forbidden West: Burning Shores, a Marvel's Spider-Man 2, vagy az a számos PlayStation VR2-es játék, amikkel meg kellene győzni a játékosokat, hogy a kiváló élményt nyújtó, ám meglehetősen drága headsetet muszáj megvenniük, azonban a mai State of Play-t egyetlen játéknak, a Final Fantasy XVI-nak szánták.

A 2020-as PlayStation 5 Showcase során bemutatkozó, egy ideig kizárólag PS5-ön elérhető játékból láttunk már videókat, de ez a 20 percnyi játékmenet segíthet eldönteni, beruházzunk-e rá a június 22-ai megjelenést követően.

Hirdetés

A műsor keretében szó esett a dark fantasy világról, az eikonokról, avagy azokról a teremtményekről, akik a dominantokban lakoznak, és őket megidézve segíthetnek a harcokban. Láthatjuk a harcrendszer működését is; ha többet szeretnétek tudni, indítsátok el az alábbi videót.

A Final Fantasy XVI-ot nem az előző részt készítő, napokon belül megszűnő Luminous Productionsre bízták, a Square Enix Creative Business Unit III csapata dolgozik rajta, amely a Final Fantasy XI-gyel, a Final Fantasy XIV-gyel és a Dragon Quest Builders sorozattal foglalkozott a közelmúltban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)